UVJETI KORIŠTENJA

Cjelokupan sadržaj objavljen na web stranici dugidog.vsvrbovec.hr isključivo je informativnog karaktera te se kao takav ne smije distribuirati ili neovlašteno koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog odobrenja Veterinarska ambulanta Dugi Dog ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Veterinarska ambulanta Dugi Dog ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i srodnih prava te prava trećih osoba sukladno pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih stranica ili u vezi s njima.

Informacije koje Veterinarska ambulanta Dugi Dog objavljuje na ovim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja. Veterinarska ambulanta Dugi Dog može u svako doba, bez prethodne najave ažurirati ili izmijeniti podatke na ovim stranicama.
Veterinarska ambulanta Dugi Dog se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži dokumente, podatke, informacije i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Veterinarska ambulanta Dugi Dog nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući, ali ne ograničeno, na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Molimo Vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na mreži može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi.

Zabranjena je reprodukcija, umnožavanje ili distribucija dizajna ili podloge stranica Veterinarska ambulanta Dugi Dog, pojedinačnih elemenata stranica, dizajna logotipa u tvrtkinu vlasništvu, bez izričitog pisanog odobrenja Veterinarska ambulanta Dugi Dog Osim u slučaju drukčijeg sporazuma, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama smiju se koristiti samo za osobne potrebe, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Veterinarska ambulanta Dugi Dog štiti privatnost korisnika web stranice dugidog.vsvrbovec.hr u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Podaci dobiveni od korisnika tijekom korištenja web stranice koriste se u dobroj namjeri, ne obrađuju se i ne dostavljaju trećoj strani.  Voditelj zbirke se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web stranice, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta ili nezakonitih aktivnosti korisnika, u kojem slučaju privatnost korisnika može biti otkrivena sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Veterinarska ambulanta Dugi Dog zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja web stranice. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na dugidog.vsvrbovec.hr smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Veterinarska ambulanta Dugi Dog je vlasnik web stranice dugidog.vsvrbovec.hr („web stranica“). Napisali smo ovu Izjavu o privatnosti kako bismo naše korisnike upoznali s njihovim pravima te objasnili načine na koje prikupljamo i obrađujemo osobne podatke na ovoj web stranici.

Možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi, ali ako dobrovoljno pošaljete podatke pomoću obrasca za slanje upita time dajete vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u dalje navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Dalje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo vaše podatke:

Tvrtka Google Inc. prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Neke informacije automatski prikupljamo u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Kolačić (Cookie) je mala tekstualna datoteka koju pojedini internetski poslužitelji zapisuju na vaše računalo prilikom posjeta internetskoj stranici. Kolačić ne čita podatke s vaših diskova ni podatke koje sadržavaju kolačiće drugih poslužitelja zapisane na vašem disku. Naši poslužitelji povremeno koriste kolačiće koji pamte koje ste stranice posjetili te tako ubrzavamo komunikaciju između vašeg računala i naših poslužitelja. Ako ste svoj internetski pretraživač tako konfigurirali, bit ćete upozoreni prilikom svakog zapisa kolačića na vaše računalo. Internetski pretraživač možete konfigurirati i tako da se onemogući zapisivanje kolačića na računalu.

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem izravne e-mail poruke, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva te ih koristimo na ranije navedene načine.

Možete u svakom trenutku zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Možete koristiti alate dostupne na našoj web stranici za pregled, mijenjanje ili brisanje vaših osobnih podataka (kliknite za više) ili to za vas možemo mi napraviti. Na vaš zahtjev ćemo ažurirati, ispraviti ili izbrisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite putem e-maila ili telefonom.

Veterinarska ambulanta Dugi Dog nema nadzor nad trećim stranicama te ne možemo jamčiti za sadržaj web adrese na koju vas usmjerimo.
Veterinarska ambulanta Dugi Dog zadržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

IZJAVA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA

dugidog.vsvrbovec.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice dugidog.vsvrbovec.hr slažete se sa korištenjem kolačića.

 

Izbornik